Prodej bytu 3+kk 135 m²

310 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

 Infolinka Reality v Černé Hoře (Ing. Alice Roedl)

Infolinka Reality v Černé Hoře (Ing. Alice Roedl)

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Toužíte po změně v každodenní rutině? Chtěli byste si vyzkoušet život u moře? Nebo snad přemýšlíte, že byste si u moře pořídili nemovitost, kterou byste mohli pronajímat turistům? A co takhle v zemi, jejíž atraktivita mezi turisty rok co rok stoupá? Pokud jste na některou z otázek odpověděli kladně, čtěte dál.
V Černé Hoře se asi 6 km jihovýchodně od oblíbeného pobřežního města Herceg Novi, nachází vesnice a přímořské letovisko Kumbor. A právě zde nabízíme k prodeji mezonet, který se rozkládá na prvním a druhém patře obytné budovy a jehož užitná plocha činí 135 m2.
Centrální místností je zde prostorný obývací pokoj, který je plynule spojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Dominantou této místnosti je vestavěný krb, ve kterém budete moct sledovat plápolající oheň za dlouhých zimních večerů. A když bude venku hezky, můžete odsud skrze velká francouzská okna, vyjít na terasu, odkud máte dech beroucí výhled na majestátní hory a azurové Jaderské moře. Světlo, které tato francouzská okna přináší do celého prostoru, vytváří příjemnou atmosféru, ideální pro relaxaci.
Dále tento byt disponuje dvěma pohodlnými a též nádherně prosvětlenými ložnicemi, které mají dostatek nábytku k uložení věcí a působí mimořádně prostorně. Dvě koupelny zde zajistí dostatek soukromí pro každého obyvatele.
O Váš tepelný komfort se v horkých letních dnech postará klimatizace a když nebude stačit, můžete ke zchlazení využít bazén, nacházející se na společném dvoře tohoto obytného domu.
V bezprostřední blízkosti naleznete obchody, pláž a restaurace. A pokud se budete chtít přesunout do většího ruchu, tak Vám nabídne rozmanité možnosti k vyžití nedaleké město Herceg Novi. Toto město, je městem pomerančovníků, exotických květin, parků a klidu. Naleznete zde přes 20 různých pláží, ze kterých je dlouhý a pozvolný vstup do moře, což ocení nejen děti. Na své si zde přijdou jak milovníci vodních sportů, včetně potápění, tak milovníci historie. Rozmanité restaurace, nabízející bohaté množství specialit, zde potěší nejednoho gurmána.
Tento exkluzivní mezonet nabízí naprostou intimitu a je zárukou dobré investice, ať už jako rodinné sídlo nebo jako investiční příležitost k pronájmu, protože je kombinací výjimečné lokality a moderního vybavení, což přináší jeho obyvatelům příjemný a pohodlný prostor pro život.
Neváhejte se na nás s důvěrou obrátit pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 149411608
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 135 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Infolinka Reality v Černé Hoře (Ing. Alice Roedl)

Infolinka Reality v Černé Hoře (Ing. Alice Roedl)

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist