Prodej vily 196 m², Sudice

4 490 000 Kč

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Toužíte po výjimečném domě s terasou a zahradou, kde budete moci nerušeně odpočívat? Je jedním z Vašich požadavků dojezdová vzdálenost hodinu od Brna?
Pak si právě Vám dovolujeme exkluzivně nabídnout ke koupi jedinečný rodinný dům o dispozici 6+2 nacházející se v obci Sudice, nedaleko Náměště nad Oslavou, v obci tak trochu ukryté před světem v údolí obklopeném poli a lesy.

Jedná se o starší dům s již započatou rekonstrukcí, v domě jsou nové rozvody elektřiny, vody a tepla, plastová okna a dvě koupelny. K nastěhování přitom stačí málo - zvolit způsob vytápění, položit podlahy a dokončit celkový vzhled a stav nemovitosti vhodné k bydlení.
Dům má opravdu velkorysou dispozici přes 190 m2, v přízemí se nachází garáž, technická místnost, 3 skladovací prostory a kamenný sklep.
V prvním patře jsou dvě ložnice, obývací pokoj s balkonem, nebývale prostorná kuchyň s jídelnou a koupelna s vanou a WC. Z prvního patra se zároveň vychází na terasu orientovanou do svahu zahrady. V patře druhém je dispozice stejná, jen koupelna je se sprchovým koutem namísto vany. Pro lepší představu o možném budoucím stavu Vám poslouží přiložené vizualizace.

Obec leží 7 km na jihovýchod od Náměště nad Oslavou v roklině okolo Sudického potůčku. V obci se nachází prodejna potravin, obecní dům, mateřská škola a TJ Sokol Sudice.

PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti E1420B001
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 479 m²
Plocha užitná 196 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist